Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Search

Välkommen till Unike Förskolor

I Unike Förskolor ingår Bågen och Eknäs Förskolor i Saltsjö-Boo och Pilens Förskola i Saltsjöbaden. 

På våra förskolor lägger vi grunden till ett livslångt lärande i en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Våra förskolor har en pedagogisk verksamhet där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Utforskandet, nyfikenhet och lust att lära utgör grunden för våra verksamheter.

Ett medvetet bruk av leken för att främja varje barns utveckling och lärande präglar verksamheten. 

Aktuellt

Vi kan stolta meddela att Pilens kök och kock, Jonas Nilsson kommer att vara med och tävla i årets White Guide Junior. De är nominerade i följande kategorier; Årets förskolekök, topp 20 och  Årets förskolekock, topp 10. Den 18/9 2018 sker utnämningarna och prisutdelning på en gala i Eriksbergshallen i Göteborg där Pilens kök kommer att närvara. Vi håller tummarna och önskar köket lycka till! För er som är intresserade kan följa detta på www.whiteguidejunior.com eller instagramkontot white_guide_junior.

Förskolornas samverkansmöten i september kommer att flyttas pga utbildning för förskolechefer, återkommer med nya datum för dessa möten.

Copyright 2018 Unike Förskolor AB